Paul! Mediterrane Smaken, aan Laanstraat 103 te Baarn, is winnaar van de Nationale Competitie ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2013’.

Dat werd gisteravond 13 november bekendgemaakt tijdens het Kaas- en Delicatessen Branchefeest in theater De Flint in Amersfoort.

De winkel is de afgelopen weken bezocht door twee finalevakjuryteams en acht anonieme consumentenjuryleden. Het commentaar van de vakjury was lovend. Inspirerende smaakcombinaties, zaak met een nieuwe dimensie, voorbeeld voor de branche, mooie onderscheidende eigen keukenproducten in een sfeervolle ambiance enz.
Ook de consumenten waren zeer te spreken over Paul! Zij prezen ondermeer de duidelijke website, de presentatie van de kazen, de tips, het assortiment, de uitstekende service en veel meer. Een van de consumentjuryleden gaf zelfs aan te betreuren dat ze niet in Baarn woont, maar desondanks binnenkort de winkel weer gaat bezoeken.

Paul! bij de beste vijf Foodspecialiteitenwinkels van Nederland
Tijdens de opening van de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten zijn
de finalisten van de Nationale Competitie ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2013’ bekendgemaakt. Paul! Mediterrane Smaken aan de Laanstraat 103 in Baarn is één van de vijf genomineerden.
De diverse vakjuryteams, die de winkel vorige maand hebben bezocht, waren vol lof over de winkel. Een hele leuke winkel met heel veel lekkers. Veel specialiteiten die hij voorziet van zijn merk Paul! met goede productinformatie. Ondernemers maken keuzes om ruimte te maken voor groei. Goede communicatie met de consument, o.a. via social media. Eigen gemaakte producten zijn prachtig.
De finale vindt plaats in oktober en november. Dan beoordelen twee deskundige en onafhankelijke finalevakjuryteams en zes kritische, anonieme consumenten alle genomineerde winkels. Deze bezoeken zijn onaangekondigd.
Wie de winnaar is, wordt 13 november bekendgemaakt.

Nominering Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland
Ook dit jaar zitten we weer bij de beste winkels van Nederland
en is Paul! genomineerd in de halve finale van Beste
Foodspecialiteitenwinkel van Nederland. Vanuit de branche
Kaas- en Delicatessen is Paul! voorgedragen om mee te doen aan de competitie in de categorie Buitenlandse Kaas. Het is een eer om te zijn voorgedragen.De branche is van mening dat Paul! zich op een positieve manier onderscheidt op het gebied van Buitenlandse kaas. Dat betekent dat Paul! bij de beste vijf buitenlandse kaas verkopende winkels van Nederland behoort.
Vorig jaar behaalde Paul! in de Nationale Competities een 6e plek.

Certificering Paul!

Paul! is een gecertificeerde foodspecialiteitenwinkel.
U, als klant weet dan dat het met de kwaliteit van de producten en hygiëne goed zit.

Paul! wordt jaarlijks beoordeeld op meer dan 120 testpunten. Hygiëne telt daarin bijzonder zwaar. De ruim 120 punten tellende beoordelingslijst is opgedeeld in een aantal hoofdstukken. De hygiëne-eisen zoals  de juiste temperaturen in alle koelingen, versheid en tht-data van producten, het toilet en de bijbehorende hygiëne-instructie, enz. zijn daarvan de zwaarste. Maar ook het assortiment als geheel, de uitstraling als speciaalzaak, de adviesvaardigheid en kennis van producten en hun gebruiksmogelijkheden zijn er belangrijke onderdelen van.
De beoordelaars zijn te goeder naam en faam bekende branchedeskundigen die hun sporen verdiend hebben in de foodspecialiteitenbranche. Een beoordelend team bestaat altijd uit twee tot drie personen van verschillende achtergrond.

U kunt de certificering herkennen aan een oorkonde en een speciale deur/raamsticker met de tekst Beste Nederlandse Foodspecialiteitenwinkel 2012. De namen en adressen staan in enkele food/restaurantgerelateerde bladen waaronder de Restaurantgids Lekker, hetgeen steeds veel positieve reacties in de winkels teweegbrengt. U kunt gecertificeerde winkels ook vinden op  www.foodspecialiteitenwinkels.nl
Deel dit >
Facebook Twitter

Origineel

cadeaus om van te watertanden

Inspiratie
Vier verschillende buitenlandse kazen voor op een kaasplank