Kaasfondue Traditioneel

€ 7,95 per stuk
(ong. 400g)
Aantal
   
Kaasfondue is een heerlijk gerecht uit de Alpen welke op verschillende manieren kan worden gemaakt. Deze versie is de meest voorkomende en erg lekker. Kaasfondue wordt veelal in de donkere dagen van het jaar gedaan, maar is zeker ook lekker buiten op het terras tijdens een mooie zomeravond.Met enkele gedroogde tomaatjes en bieslook in de pan wordt ook dit recept zomers.

Direct aan de slag
Met dit pakket kun je gelijk aan de slag, alles compleet bij elkaar.
Deze instructiefilm maakt het nog gemakkelijker, volg deze stap voor stap en succes is gegarandeerd.Neem de tijd voor de bereiding. Verwam de wijn, niet laten koken! Voeg de gesneden knoflook en kruiden toe. Belangrijk is dat je de kaas gelijkmatig toevoegt aan de, net voor de kook, hete wijn met de knoflook. En goed roeren!
Met maizena zorg je voor een goede binding. Eerst de maizena met wat water vermengen zodat er geen klontjes meer in zitten. Dan kunt u de maizena beetje bij beetje toevoegen aan de fondue tot je een mooie binding hebt.

Tip! Net voordat het eerste broodje door de kaasfondue gaat, kan er nog even een borrelglaasje Kirch erdoorheen. Eet smakelijk.

De inhoud van dit pakket vindt u onder productinformatie.
Deel dit >
Facebook Twitter

Gerelateerde producten

Soort koe
Melkbehandeling Rauwmelks
De inhoud van dit pakket:
200 gram Emmentaler
200 gram Comtť
1 Knoflookteentje

Goed voor 2 personen kaasfondue.
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Kaaskruller naturel
€ 22,95
Tapas Jamon
€ 24,95
Tete de Moines
€ 24,95
Terug