035 - 54 20 411
ga@naarpaul.nl
Home
Inloggen
Nieuwe klant
Winkelmandje:
€ 0,00
Buitenlandse kaas
Charcuterie
Tapas
Verse pasta
Delicatessen
Catering
Traiteur
Lunch
Buitenlandse kaas
>
(Half)harde kaas
> Manchego viejo
Buitenlandse kaas
Buitenlandse kaas
Origineel kaas cadeau
Blauwaderkaas
Geitenkaas
Gewassen korstkaas
Witte korstkaas
(Half)harde kaas
Verse kaas
Kaas chutneys
Kaas biscuits
Kaasfondue en krullers
Charcuterie
Tapas
Verse pasta
Delicatessen
Lunch
Wis filter
Varianten
+
-
Soort
+
-
koe
schaap
Harde kaas
Smaak tbv filter
+
-
mild
romig
vol
niet romig
uitgesproken
Complex, rijk
Melkbehandeling
+
-
Rauwmelks
Gepasteuriseerd
Land
+
-
Frankrijk
Portugal
Spanje
Italië
Zwitserland
Streek
+
-
Zamorano
Castilla-La Mancha
Emilia- Romagna
Lombardije
Sardinië
Appenzel
Fribourg
Emmental
Aosta dal
Corsica
Modena
Haute-Savoie
Centraal Massief
Franche-Comte
Azoren
Bern
Alta Valtelina
Klasse
+
-
A.O.P.
D.O.P.
A.O.C.
D.O.
Fabrikanten
Fabrikanten
Deze schapenkaas heeft minimaal 12 maanden gerijpt. De kaas komt uit 'La Mansha' zoals de Arabieren deze streek noemde wat 'waterloos land' betekend. De melk voor het maken van Manchego kaas moet afkomstig zijn van 'La Mancha' schapenras. Dit is een ideale dessertkaas,..lekker opsnoepen met een rijpe peer of wat Membrilo ! Meestal hebben wij manchego liggen welke gemaakt is van gepasteuriseerde melk. De korst is bedekt met regelmatige groeven over de zijkanten doordat de wrongel in een kaasmandje wordt geperst. Vroeger werd de wrongel geperst in 'Esparto's' wat manden zijn van gedroogd gras. De korst wordt vervolgens ingewreven met olijfolie.
Manchego viejo
€ 3,75
per 100 gram
Aantal
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Stop in winkelmandje
Deze schapenkaas heeft minimaal 12 maanden gerijpt. De kaas komt uit 'La Mansha' zoals de Arabieren deze streek noemde wat 'waterloos land' betekend. De melk voor het maken van Manchego kaas moet afkomstig zijn van 'La Mancha' schapenras. Dit is een ideale dessertkaas,..lekker opsnoepen met een rijpe peer of wat Membrilo ! Meestal hebben wij manchego liggen welke gemaakt is van gepasteuriseerde melk. De korst is bedekt met regelmatige groeven over de zijkanten doordat de wrongel in een kaasmandje wordt geperst. Vroeger werd de wrongel geperst in 'Esparto's' wat manden zijn van gedroogd gras. De korst wordt vervolgens ingewreven met olijfolie.
Deel dit >
Ook lekker
Extra informatie
Product informatie
Gerelateerde producten
Detail >
Confiture vijgen-honing
€ 3,95
Detail >
Membrillo 250 gram
€ 4,95
Detail >
Ovejo Romero
€ 3,65
Detail >
Tapas borrel
€ 44,50
Soort
schaap
Land
Spanje
Melkbehandeling
Rauwmelks;Gepasteuriseerd
Smaak tbv filter
uitgesproken;vol;niet romig
Klasse
D.O.P.
Streek
Castilla-La Mancha
Advies
Moscatel
Vet %
50%
Leeftijd
12 maanden
Smaak
Krachtig en vol
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!
Blauwe Maandag
€ 17,95
Jamon Serrano
€ 2,95
Terug