Mozzarella Bocconcini  

Mozzarella Bocconcini

€ 1,70 per 100 gram
Aantal Niet voorradig
Op ťťn na kleinste vorm van mozzarella. De kaas in deze vorm is ideaal om er verfijnde hapjes van te maken. D.O.P. Mozzarella moet van 100 % buffelmelk zijn gemaakt uit de regio Campania (en delen Lazio en Puglia). Het verschil van resultaat tussen koemelk en buffelmelk is dat buffelmelk hagelwit is doordat er geen carateen in de melk zit en de structuur van de mozzarella en de typische dunne gladde huid. De buffelmelk wordt onder toevoeging van stremsel in een zout bad gestremd en na ongeveer 15 minuten gescheiden van de wei. Het stremsel wordt onder toevoeging van heet water 95 graden gesmolten en kan de kaasmaker beginnen met het trekken (MOZZARE) van kaas tot lange worsten om uiteindelijk te vormen tot mozzarella van 10 gram tot staven van 1 kilo. Het gehele proces door ongeveer 45 minuten.
Deel dit >
Facebook Twitter
Soort buffel
Land ItaliŽ
Melkbehandeling Gepasteuriseerd
Smaak tbv filter mild;romig
Klasse D.O.P.
Streek Campania (puglia,lazio)
Vet % 9
Leeftijd vers
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Paul's Ultieme kazen
€ 44,50
Rijke stinkers
€ 44,50
Terug