Catering van Paul

Klik hier om vrijblijvend online een catering offerte aan te vragen

Paul heeft meer dan 19 jaar ervaring. U bent er dus zeker van dat de catering van uw partij bij Paul in goede handen is. Uw gasten herinneren een avond of feest vaak aan wat ze gegeten hebben. Bij uitstek de gelegenheid om van uw feest een culinaire verrassing te maken. Dat vindt Paul belangrijk.

Partycatering

Proef en beleef samen met uw gasten de party catering van Paul.Van een kaasplank, diner thuis tot grote warme en koude buffetten, van luxe hapjes of heerlijke sandwiches. Zowel voor bedrijven als particulieren. En voor elk denkbaar evenement thuis of op welke locatie dan ook. Of het nu om de catering voor een bruiloft gaat, bedrijfsfeest of zomaar vrienden bij elkaar. Als je lekker thuis wilt borrelen, denk dan ook eens aan onze tapas catering.


Luxe hapjes bestellen bij Paul!  Koude buffetten verzorgt Paul!  Warme en koude buffetten voor een bruiloft of feestje

De basis voor alles wat wij doen zijn onze ambachtelijke producten uit de winkel en onze eigen keuken. En net als in de winkel gaat het bij de catering van Paul om service, kwaliteit en pure smaken.

Catering Services

Paul kan alleen de keukeninvulling voor u verzorgen maar ook alles voor u uit handen nemen, van personeel, tent tot aan de complete organisatie.

Catering offertes op maat

Wij maken altijd offertes op maat. Helemaal voor uw gelegenheid passend gemaakt. En voor elk budget hebben wij een passende oplossing.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte.Deel dit >
Facebook Twitter

Origineel

cadeaus om van te watertanden

Inspiratie
Vier verschillende buitenlandse kazen voor op een kaasplank