Bezorgen

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen door PostNL. Maar u kunt deze ook zelf afhalen in de winkel van Paul! in Baarn.

Indien uw bestelling op dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bij ons binnen is, en laat het pakket bezorgen door PostNL, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag of zaterdag bij u thuisbezorgd.

Als u ervoor heeft gekozen uw bestelling zelf af te halen in de winkel, dan ontvangt u een e-mail zodra het voor u klaar staat. Doorgaans is dit binnen twee werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. U kunt ook zelf een dag bepalen.

Voor iedere bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht:
- Bezorging via PostNL: 8,25 per bestelling
- Ophalen in de winkel van Paul! in Baarn: GRATIS

Paul! Mediterrane Smaken levert online bestellingen op dit moment alleen in Nederland en niet naar postbussen.

Uitzonderingen
Rondom extra drukke periodes kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.
Tijdens het afrekenproces houden we u op de hoogte van de actuele levertijd.

Uw bestelling laten bezorgen door PostNL
PostNL bezorgt de volgende werkdag indien u op een werkdag voor 16.00 uur besteld heeft. PostNL levert ook op zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Omdat wij gekoeld verzenden raden wij u aan alleen te bestellen als u het pakket de volgende dag kunt aannemen. Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor.

Uw bestelling afhalen in de winkel in Baarn
Het zelf afhalen is een extra service die wij u aanbieden. Vooral op drukke dagen zoals vrijdag en zaterdag is het fijn als u niet hoeft te wachten en uw bestelling alleen nog maar hoeft mee te nemen. Hiervoor rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.
Wij zorgen dat de bestelling op het door u gekozen tijdstip voor u klaar staat.

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. U krijgt ook een e-mail wanneer uw bestelling klaar staat en u het kan komen ophalen. Let op: wanneer u uw bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen (paspoort, ID card of rijbewijs).

In de winkel vind u ook nog producten die niet online worden aangeboden, een extra aanrader dus!

Ander afleveradres
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of op uw werk wilt laten afleveren. 

Uw bestelling als cadeau versturen
Klik hier voor de mogelijkheden van onze cadeauservice
Deel dit >
Facebook Twitter

Origineel

cadeaus om van te watertanden

Inspiratie
Vier verschillende buitenlandse kazen voor op een kaasplank