Via het hoofdmenu heb je direct  overzicht. Klik met de muis naar de betreffende afdeling en daar krijg je alle producten van bijvoorbeeld buitenlandse kaas. Daarna kun je kiezen voor een subcategorie, zoals bijvoorbeeld cheese boxes, blauwaderkaas of kaasfondue en krullers.
In onze webshop is er veel te kiezen. Daarom hebben wij nieuwe selectiemogelijkheden. Wanneer je online gaat shoppen zie je links een lijst van eigenschappen waarmee je kunt selecteren, waaronder soort, klasse, land of streek en prijsrange. Doordat je meerdere keuzes kunt aanvinken, verfijn je jouw zoekopdracht. Kiezen wordt op deze manier een stuk makkelijker.

Inspiratie. Nieuw in onze webshop zijn aanraders van Paul! Als u kijkt bij de details van een product heeft Paul daarbij een drietal producten geselecteerd die qua smaak perfect te combineren zijn.  Met één muisklik kunt u ze allemaal selecteren en in het winkelmandje stoppen.


Bent u op zoek naar een bepaalde fabrikant of merk? Op onze fabrikantenpagina zie je deze in één oogopslag. Dat is makkelijk want na een klik op de merknaam komen alle producten in onze webshop van die fabrikant of merk naar voren.
Deel dit >
Facebook Twitter